Kristina Kovač: Zabraniti muzičko kažnjavanje dece!

Izvor: Story, 30.Dec.2014, 12:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kristina Kovač: Zabraniti muzičko kažnjavanje dece!

Kristina Kovač često koristi društvenu mrežu Tviter kako bi iznela svoje mišljenje, pa je tako ovog puta dočarala virtualnim prijateljima kakvo mišljenje ima o svojim kolegama koji pevaju folk muziku.

Kristina Kovač, foto: Story arhiva

Naime, ona je retvitovala fotografiju na kojoj su Aca Lukas, Ceca Ražnatović, Seka Aleksić i Jelena Karleuša ispod koje piše da je njihova muzika kazna za decu, piše Alo.

- Kada je već zabranjeno fizičko, bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << bi dobro zabraniti i muzičko kažnjavanje dece - stoji ispod slike koja kruži internetom, a koju je na svoj profil okačila i Kristina Kovač.

Foto: Twitter

Ona je ovim postupkom pokazala da ne podržava folk muziku i kolege koje istu pevaju. Iako se na fotografiji nalaze velike zvezde, pop pevačica očigledno drugačije misli.

Nakon ove objave, Kristina je dobila mnogo komentara, bilo je onih koji su je podržali, ali i onih koji su negodovali zbog slike koju je retvitovala.

Izvor: Alo

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Kristina oplela na Tviteru: Sekina, Cecina i Acina muzika su kazna za decu!

Izvor: Scandal.rs, 30.Dec.2014

Kristina Kovač često koristi društvenu mrežu Tviter kako bi iznela svoje mišljenje, pa je tako ovog puta dočarala virtualnim prijateljima kakvo mišljenje ima o svojim kolegama koji pevaju folk muziku. Naime, ona je retvitovala fotografiju na kojoj su Aca Lukas, Ceca Ražnatović i Seka Aleksić...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.