Kira Najtli u strahu za svoj i život svoje ćerke

Izvor: Story, 07.Okt.2015, 12:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kira Najtli u strahu za svoj i život svoje ćerke

Nakon što je Lendon Rast banuo u njujorško pozorište, bacao ruže glumici pod noge i prosio je pred svima, slavna glumica se toliko uplašila da je pobegla s pozornice, a slučaj je prijavila policiji

Kira Najtli, foto: Profimedia

Slavna glumica Kira Najtli izuzetno se radovala debitantskom nastupu na Brodveju, ali se njena sreća pretvorila u noćnu moru.

Iako se navikla na čudne obožavaoce, zbog dvadesetdevetogodišnjeg Lendona Rasta iz Teksasa posebno >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << se zabrinula.

Kira Najtli tokom svoje debi uloge na Brodveju doživela neprijatno iznenađenje

Naime, nakon što je Rast banuo u njujorško pozorište, bacao ruže glumici pod noge i prosio je pred svima, Kira se toliko uplašila da je pobegla s pozornice, a posebno ju je uplašila njegova izjava da će njih dvoje biti zajedno, pa makar i u raju.

- Plaši se da će taj manijak nauditi njoj ili njenoj ćerki - kažu prijatelji tridesetogodišnje glumice. 

Kira Najtli: Moderna balerina ili najlepša princeza? (FOTO)

Kira je nakon incidenta prijavila manijaka policiji za uznemiravanje, a ako je bude i dalje pratio, kako kaže, od policije će tražiti zabranu prilaska.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.