Kim Kardašijan krila 12 godina tajnu!

Izvor: Story, 20.Maj.2015, 21:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kim Kardašijan krila 12 godina tajnu!

Ona je od samog početka bila uz njega, ali od starta joj nije bilo svejedno, bila je zbunjena

Kim Kardašijan, foto: Profimedia

Kim Kardašijan je najveći PR i obožavalac Brusa Dženera. Iako nije znala što se događa sa očuhom, stvari su postale jasnije kada ga je jednom prilikom zatekla u haljini. Kim je o tome otvoreno progovorila za Access Hollywood.

Pre dvanaest godina slućajno je zatekla Brusa kako oblači žensku odeću. Bila >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << je zbunjena, tresla se, spakovala malu torbu i otišla kod sestre Kortni.

Kris se napokon izjasnila oko promene pola bivšeg supruga.

- Neverovatno, ali istinito, Kim je punih dvanaest godina čuvala njegovu tajnu. Prisetila se kako je to izgledalo: Spustila sam glavu, tresla sam se, doslovno sam utrčala u kuću. Sećam se da sam mislila - O bože, otkrila sam njegovu tajnu, a on sigurno ne želi da ja to znam - rekla je Kris.

Kim i Kortni pretraživale su internet kako bi shvatile o čemu se radi i zbog čega njihov očuh nosi haljine. Tada ju je Brus nazvao, pitao je da li je sve u redu i rekao kako će o svemu jednom popričati.

Danas njegovu tajnu zna ceo svet. Mnogo je onih poznatih i nepoznatih koji su mu čestitali na hrabrosti. Kim je otkrila i to kako je videla Brusa sada nakon transformacije - videle ga je kao NJU.

- Bilo je neverovatno, izgledala je lepo, stvarno lepo. Savršeno odevena, savršena šminka i frizura, bila je jako, jako lepa i opuštena - rekla je Kim.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.