Kim Kardašijan: U mom braku se ništa ne može nazvati normalnim!

Izvor: Story, 27.Jan.2015, 15:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kim Kardašijan: U mom braku se ništa ne može nazvati normalnim!

Slavna starleta u razgovoru za jedan strani magazin otkrila je detalje o braku sa svojim izabranikom, slavnim reperom Kanijeom Vestom.

Kim Kardašijan i Kanije Vest, foto: Instagram

Da njihova ljubav nema granica, Kim Kardašijan još jednom je potvrdila u intervjuu koji je dala za jedan strani magazin. Ona je ovom prilikom otkrila kako zaista izgleda njen brak sa slavnim reperom Kanijeom Vestom.

- Mi smo jednostavno opsednuti jedno drugim. Imamo najnormalniju >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << vezu, ako se nešto kod nas može nazvati normalnim. Volimo se i jako smo srećni - objasnila je svima Kim.

- Stalno smo zajedno i uvek se obraćamo jedno drugom kada nam je potrebno tuđe mišljenje. Takođe smo i najbolji prijatelji - dodala je slavna članica porodice Kardašijan.

Inače, slavni par već neko vreme intenzivno radi na proširenju porodice. Iako su joj lekari rekli da postoji mogućnost da zbog malog broja jajnih ćelija više neće moći da ostane u drugom stanju, Kim tvrdi da će ipak uraditi sve što je u njenoj moći kako bi u tome uspela.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.