Dvor: Vratili se Urška, Vanesa, Denis i Ćemo!

Izvor: S media, 01.Mar.2011, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvor: Vratili se Urška, Vanesa, Denis i Ćemo!

Četvoro „starih“ učesnika Dvora koji su izbačani glasovima publike, vratili su se u rijaliti! Oni su se ekskluzivno pojavili u emisiji Ognjena Amidžića koji im je podelio tajne zadatke za koji ni sami nisu znali, a onda su se vratili u dvorske odaje...

Urška, Vanesa, Denis i Ćemo, vratili su se u rijaliti "Dvor"! Kako je Ćemo rekao, organizator ih je pozvao i rekao da će ići na žurku u Dvor, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << ali da ponesu stvari jer će ostati!

Urška je rekla da je stigla da nekoliko sati provede kod kuće u Sloveniji, i odmah se vratila u Beograd!

Vanesa je rekla da kada je avantura Urške i Ćema u pitanju ništa nije nemoguće, a pohvalila se da je njena ljubav super!

Bojanić: Promeniću veru, jer moju svi vređaju!

Ognjen je zatim podelio tajne zadatke ovoj četvorki i obavezao ih da niko ne sme da zna:

Vanesa: Moraće da ubedi dvorane da su još tri kovčega zakopana na dvorskom imanju!

Urška: Morače da nagovori sve žene da jedno veče provedu zajedno u đakuziju!

Deni: Moraće svako veče da ispremešta hranu po svim frižiderima!

Ćemo: Moraće svima da se predstavlja kao pobednik i da ih ubedi u to!

Urška je bila zabrinuta kako će Lepu uspeti da nagovori da uđe u đakuzi, Ćemo je već počeo da smišlja taktiku, a Vanesu je zanimalo da li će dobiti neku nagradu ukoliko izvrše zadatke, ali Ognjen nije ništa želeo da otkrije.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Urška će da tera sve žene u đakuzi, dok Deni premešta hranu po frižiderima!

Izvor: Scandal.rs, 02.Mar.2011, 04:03

Kao što je scandal.rs već najavio ranije, četvoro bivših učesnika 'Dvora' koji su izbačani glasovima publike, vratili su se u rijaliti! Oni su se ekskluzivno pojavili u emisiji Ognjena Amidžića koji im je podelio tajne zadatke za koji ni sami nisu znali, a onda su se vratili u dvorske odaje.....

Nastavak na Scandal.rs...

Dvor: Vanesa, Ušrka, Ćemo i Deni na tajnom zadatku (Video)

Izvor: Svet plus, 02.Mar.2011

Četvoro učesnika koji su izbačeni iz rijalitija "Dvor ", Urška, Ćemo, Deni i Vanesa gostuući u emisiji kod voditelja Ognjena Amidžića dobili su tajne zadatke za koje nisu znali i odmoh potom su otišli u palatu. Dok će Ćemo morati svima da se predstavlja kao pobednik i da ih ubedi u to!

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.