Izvor: Mondo, 08.Avg.2008, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dve nove kompanije zainteresovane za RTB Bor

Ministar ekonomije Srbije Mlađan Dinkić izjavio je da su interesovanje za učešće na tenderu za Rudarsko-topioničarski basen "Bor" iskazale jedna od najvećih svetskih multinacionalnih kompanija i jedna nova ruska firma.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

“Još dve kompanije bi RTB Bor”

Izvor: EMportal, 08.Avg.2008

Ministar ekonomije Mlađan Dinkić izjavio je da su interesovanje za učešće na tenderu za Rudarsko-topioničarski basen Bor pokazale jedna od najvećih svetskih multinacionalnih kompanija i jedna ruska firma.

Nastavak na EMportal...

Dinkić: Interesovanje za RTB Bor

Izvor: B92, 08.Avg.2008

Beograd -- Ministar ekonomije Srbije Mlađan Dinkić kaže da su dve velike kompanije zainteresovane za učešće na tenderu za RTB Bor... On je rekao da su u pitanju jedna od najvećih svetskih multinacionalnih kompanija i jedna nova ruska firma. Dinkić, u intervjuu agenciji Beta, nije mogao da navede...

Nastavak na B92...

Dve nove kompanije zainteresovane za RTB Bor

Izvor: Poslovni magazin, 08.Avg.2008

Ministar ekonomije Srbije Mlađan Dinkić izjavio je da su interesovanje za učešće na tenderu za Rudarsko-topioničarski basen "Bor" iskazale jedna od najvećih svetskih multinacionalnih kompanija i jedna nova ruska firma.On u intervjuu agenciji Beta nije mogao da navede imena te dve kompanije, ..

Nastavak na Poslovni magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.