Devojčica odbila da je usvoji Kim Kardašijan

Izvor: Story, 19.Nov.2014, 17:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devojčica odbila da je usvoji Kim Kardašijan

Kim Kardašijan je želela da usvoji devojčicu koja živi u kolektivnom smeštaju na Tajlandu, ali ona je odbila njeno starateljstvo.

Kim Kardašijan posetila je Tajland i obišla ljude koji su u strašnom cunamiju ostali bez krova nad glavom.

Tom prilikom zbližila se sa devojčicom po imenu Pink koja ima 13 godina.

Ovo su trikovi šminkanja Kim Kardašijan.

- Bukvalno ne mogu da prestanem da razmišljam o njoj. Rekla sam suprugu koliko je ta >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << devojčica draga i slatka i mogla bih da je usvojim  - rekla je Kim.

Međutim, Kim je odustala od te ideje jer je, kako tvrdi njen advokat, procedura previše komlikovana, ali britanski Dejli mejl otkriva drugu stranu istine... Devojčica je odmah rekla da ne želi da živi sa Kim.

Pink deli sobu sa još pet devojčica, a ostala je u domu nakon što majka nije mogla da se stara o njoj. Ona kaže da se osećala neverovatno srećno kada je saznala da će upoznati Kim Kardašijan.

Sestre Kardašijan često imaju nesuglasice, ovo je jedna od njih.

- Svako za sebe želi bolji život, ili bar drugačiji od onog koji vodi. Ali kada sam dobro razmislila, shvatila sam da za mene ne bi bilo dobro da odem i živim sa njom. Ovde puno dece živi u nemaštini, i možda je bolje tako - ispričala je devojčica kojoj je pravo ime Ladvan Tong-Kev.

- Mislim da je mnogo lepa i veoma je draga. A i svidelo mi se da budem na televiziji - ispričala je devojčica koja je odbila život uz poznatu starletu.

Izvor: Blic

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.