DOTLE JE DOŠLO Da živim sa Kim Kardašijan? Ne hvala! Siroče sa Tajlanda neće da je starleta usvoji

Izvor: Blic, 19.Nov.2014, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOTLE JE DOŠLO "Da živim sa Kim Kardašijan? Ne hvala!" Siroče sa Tajlanda neće da je starleta usvoji

Tinejdžerka koja živi u kolektivnom smeštaju na Tajlandu odbila je ponudu da živi sa Kim Kardašijan koja je htela da je usvoji.

Kim je tokom posete Tajlandu obišla i ljude koji su ostali bez kuća u cunamiji, a odmah se zbližila sa devojčicom po imenu Pink koja ima 13 godina.

- Bukvalno ne mogu da prestanem da razmišljam o njoj. Rekla sam suprugu koliko je ta devojčica draga i slatka i mogla bih da je usvojim  - rekla je Kim.

Međutim, ona je odustala >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << od ideje jer je kako tvrdi njen advokat procedura previše komplikovana i potrajala bi godinama, ali britanski "Dejli mejl" piše da je devojčica i pre toga rekla da ne želi da živi sa Kim.

Pink koja živi u kolektivnom centru, deleći sobu sa još pet devojčica, ostala je sama nakon što majka nije mogla da se stara o njoj. Ona kaže da se tresla od sreće kada je saznala da će upoznati Kim Kardašijan.

- Svako za sebe želi bolji život, ili bar drugačiji od onog koji vodi. Ali kada sam dobro razmislila, shvatila sam da za mene ne bi bilo dobro da odem i živim sa njom. Ovde puno dece živi u nemaštini, i možda je bolje tako - ispričala je devojčica kojoj je pravo ime Ladvan Tong-Kev.

- Mislim da je mnogo lepa i veoma je draga. A i svidelo mi se da budem na televiziji - ispričala je devojčica koja je odbila život uz poznatu starletu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Devojčica odbila da je usvoji Kim Kardašijan

Izvor: Story, 19.Nov.2014

Kim Kardašijan je želela da usvoji devojčicu koja živi u kolektivnom smeštaju na Tajlandu, ali ona je odbila njeno starateljstvo...Kim Kardašijan posetila je Tajland i obišla ljude koji su u strašnom cunamiju ostali bez krova nad glavom...Tom prilikom zbližila se sa devojčicom po imenu Pink...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.