5 filmskih laži o ženskoj lepoti kojima se smejemo u lice

Izvor: Story, 28.Feb.2015, 20:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

5 filmskih laži o ženskoj lepoti kojima se smejemo u lice

U filmskim hitovima većina žena izgleda besprekorno, a svaka od njih je neprikosnoveni majstor šminke i frizure koja ne treba pomoć stručnjaka da bi se sredila.

Margot Robi, foto: Profimedia

Povrh svega, sređeni izgled postojan je bez obzira na vremenske neprilike i geografsku lokaciju. Zabavite se uz pet najčešćih filmskih beauty laži o ženskom izgledu

1. Maskara koja ne curi

Vodootporna maskara ne može se odupreti monsunskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << kiši ili emotivnom slomu obilno popraćenom suzama. S druge strane, filmske junakinje obično su imune na takozvane oči rakuna pa je maskara na njihovim trepavicama besprekorna čak i kada plaču.

2. Oči bez podočnjaka

Filmske heroine obično se bude bez podočnjaka i podbulosti bez obzira jesu li veče pre temeljno očistile make-up i legle u krevet u razumno vreme. Ako su pak noć provele s glavnim junakom, a kamere zumiraju njihove usnule kapke, one su obično savršeno oivičene i osenčane.

3. Ruž koji se ne razmazuje

Ima li lepšeg prizora od lepo izvedenog filmskog poljupca? Bez obzira na kvalitet podloge, pudera ili trajnog ruža nijedan kozmetički proizvod ne garantuje savršenu otpornost na razmazivanje nakon strastvenog dodirivanja usnama.

4. Puder koji ne ostavlja tragove

Ako ste ikad položili glavu na muško rame s kompletnim make-upom na licu, verovatno znate da tragovi pudera obožavaju njihove košulje i sakoe. Ipak, u čarobnom Holivudu, neprijatne mrljice nikad se neće naći na glavnom junaku.

5. Uvek savršeno ispeglana kosa

Pod uticajem vlage kosa se kovrdža i dobija na volumenu. Savršeno ispeglani uvojci ispod filmskog vodopada ili tokom kišnog popodneva su apsolutna naučna fantastika, pa su takvi prizori dopušteni isključivo u tom filmskom žanru.

Izvor: Zadovoljna.hr

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.