Izgradnja tekstilne fabrike kraj Raške

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Sep.2016, 02:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izgradnja tekstilne fabrike kraj Raške

U selu Draganići kraj Raške danas je postavljen kamen-temeljac za izgradnju tekstilne fabrike, koja će zapošljavati 400 radnika.

Muhamed Bin Zajed, šeik iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, dao je devet miliona evra za izgradnju tog pogona.

Postavljanju kamena-temeljca prisustvovao je predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić koji je rekao u govoru da će pogon imati 11.000 kvadratnih metara i da će uposliti do 400 ljudi.

Vuić je najavio i da će >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << do 2018. godigne biti izgrađen skijaški centar na Goliji, od čega će Raška i druge susedne opštine imati ogromne koristi, a Srbija će dobiti centar koji će privlačiti i strane turiste.
Pogledaj vesti o: Raška

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POLOŽEN TEMELJAC ZA FABRIKU TEKSTILA U DRAGANIĆU Vučić: Moramo da radimo i da nam se rađaju deca!

Izvor: Kurir, 01.Sep.2016

...Kako je objasnio, novi objekat će se prostirati na 11500 kvadratnih metara.."Kada ljudi budu radili i deca nam se rađala, manje ćemo brinuti o drugim stvarima, a više se radovati Tome će umnogome doprineti 9 miliona evra našeg prijatelja šeika Muhameda koji će ovde biti uloženi Do 400 ljudi...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.