MRZNJA Savina zena ignorisala Maju

Izvor: medio.rs, 21.Apr.2016, 20:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MRZNJA Savina zena ignorisala Maju

Vesna se zatekla u prvom redu na reviji koju je vodila Manojlovićeva. Nije želela da je sluša, a još manje da je gleda. Pognula je glavu i sve vreme kucala poruke

Supruga Save Miloševića Vesna Milošević zatekla se na istom mestu s voditeljkom Majom Manojlović, koja joj je preotela muža!

Naime, voditeljka Pinka, koja je donedavno bila ljubavnica legendarnog fudbalera, vodila je program na reviji Suzane Perić, a samo nekoliko metara od nje, u prvom redu, sedela >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << je još uvek zakonita žena potpredsednika Fudbalskog saveza Srbije.

Za divno čudno, nije došlo do incidenta, ali je situacija bila veoma neprijatna. Foto-reporter Kurira ispratio je momente dok je Maja na pisti najavljivala modele, a Vesna je za to vreme držala pognutu glavu. Nije želela da je sluša, a još manje da je gleda. Najpre je razgovarala s društvom pored sebe, a potom je nervozno čačkala narukvice i kucala poruke na mobilnom telefonu.

Manojlovićeva je to primetila i nije joj bilo svejedno, ali to nije uticalo da profesionalno završi program. Tek kada je voditeljka sišla s piste, Savina supruga je počela pažljivo da gleda kreacije Suzane Perić. Nakon završetka ove manifestacije, suparnice su se udaljile jedna od druge. Pored Maje i Vesne, na reviju su došli Bane Mojićević, Neda Ukraden, Nikolina Pišek, Ana Pendić, Milica Bursać, Jasmina Medenica i mnogi drugi.

Juče smo pozvali aktere ove priče, ali oni nisu odgovarali na naše pozive. Podsetimo, Maja i Savo bili su u vezi oko tri meseca, a okončali su je oko Nove godine, i to bez skandala. Njegova supruga nije želela da pređe preko toga, pa nije pristala na sporazumni razvod braka. Naime, ona mu traži polovinu bogatstva, koje se procenjuje na više od deset miliona evra, ali on na to ne pristaje. Milošević već neko vreme ne živi sa Vesnom, ali je maksimalno posvećen njihovoj zajedničkoj deci.

Fotkanje

MILICA ZAVISNA OD SELFIJA

Milica Dabović se na reviji svaki čas fotografisala s drugaricom. Pošto je u sali bilo mračno, košarkašica nikako nije uspela da zabeleži idealan selfi, ali je na kraju iz ko zna koliko pokušaja uspela u tome.
Pogledaj vesti o: Prvi maj

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.