KIša za vikend

Izvor: Akter, 20.Sep.2014, 17:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KIša za vikend

Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ) saopštio je da se od danas do ponedeljka očekuje lokalno velika količina padavina

Oblačnost koja je zahvatila Srem, zapadne i jugozapadne krajeve Srbije, uslovljavajući mestimično kišu ili pljuskove sa grmljavinom, a premeštaće se dalje na istok.

Na Savi kod Šapca vodostaj će se kretati nešto ispod granice redovne odbrane od poplava.

Na >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << Kolubari, Ljigu, Ubu i Tamnavi do 23. septembra vodostaji će biti u umerenom porastu sa dostizanjem upozoravajućih nivoa.

Na Mlavi, Peku, Timoku, Jadru, Jasenici, Kubršnici, Resavi, Lepenici, Đetinji, Skrapežu, Moravici, Bjelici i gornjem toku Zapadne Morave do 23. septembra vodostaji će biti u manjem i umerenom porastu bez dostizanja upozoravajućih nivoa, navodi RHMZ.
Pogledaj vesti o: Poplave

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

RHMZ upozorava na velike količine padavina i rast vodostaja

Izvor: NaDlanu.com, 21.Sep.2014, 13:10

U nedelju, 21.09. lokalno se očekuje od 10 do 20 mm, u ponedeljak, 22.09. u većini mesta oko 30 mm kiše za 12 časova saopštio je Republički hidrometeorološki zavod...Na Savi kod Šapca vodostaj će se kretati nešto ispod granice redovne odbrane od poplava...Na Kolubari, Ljigu, Ubu i Tamnavi do...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.