Vučić sa saradnicima Hilari Klinton

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Jul.2012, 10:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić sa saradnicima Hilari Klinton

VAŠINGTON -

Lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić, koji boravi u poseti Vašingtonu, imaće danas razgovore u Stejt departmentu sa zvaničnicima zaduženim za Balkan, saznaje Tanjug.

Kako je dopisniku Tanjuga rekao portparol Evropskog biroa u Stejt departmentu Robert Hilton, Vučić će imati susret sa zvaničnicima tog biroa koji su zaduženi za Balkan.

Vučića bi, kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << se saznaje, trebalo da primi Tina Kajdanov, glavna zamenica pomoćnika državne sekretarke Hilari Klinton zadužena za evropske i evroazijske poslove.

Lider naprednjaka će u američkoj prestonici boraviti do sutra.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić sa saradnicima Hilari Klinton

Izvor: Kurir, 13.Jul.2012

Vučića bi, kako se saznaje, trebalo da primi Tina Kajdanov, glavna zamenica pomoćnika državne sekretarke Hilari Klinton zadužena zaevropske i evroazijske poslove..VAŠINGTON - Lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić, koji boravi u poseti Vašingtonu, imaće danas razgovare u Stejt departmentu...

Nastavak na Kurir...

Vučić sa zvaničnicima Stejt departmenta

Izvor: OkRadio.rs, 13.Jul.2012

Lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić, koji boravi u Sjedinjenim Američkim Državama, sastaće se danas sa zvaničnicima Stejt departmenta, javlja dopisnik Tanjuga iz Vašingtona.Vučić, koji je u SAD doputovao u utorak, danas će imati susrete sa predstavnicima Stejt departmenta, a sutra...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.