VUČIĆ: PENZIJE SU BAŠ MALE!

Izvor: Kurir, 05.Mar.2012, 09:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VUČIĆ: PENZIJE SU BAŠ MALE!

Zamenik predsednika SNS poručio da će naprednjaci raditi na tome da primanja penzionera budu veća

BEOGRAD - Slabo plaćeni!

Zamenik predsednika SNS i kandidat te stranke za gradonačelnika Beograda Aleksandar Vučić istakao je da će raditi na tome da ljudima obezbedi ono što su stekli i zaradili tokom svog radnog veka.

- Moramo da obezbedimo da penzije >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << budu realno veće, a ne manje. Zaradili ste mnogo više od onoga što danas imate. Mora se pokazati više odgovornosti i ozbiljnosti, kao što su to oni koji su sada u penziji nekada pokazivali - naglasio je Vučić, otvarajući šahovski turnir u Domu za stare na Voždovcu.

Drugi čovek naprednjaka stigao je i da odigra partiju šaha s Novicom Krstićem. Iako su okupljeni očekivali glatku pobedu Vučića, jer je poznato da odlično barata figurama na tabli, rezultat je bio nerešen. Vučić je, razgovarajući s penzionerima, podelio i zahvalnice za učestvovanje u turniru i šahovske table, dok je na poklon od starijih sugrađana dobio uramljenu fotografiju.

Šahovskom turniru prisustvovali su i funkcioneri stranke Nebojša Stefanović i Milovan Drecun, vojni analitičar.

(M. D.)

Vučić izazvao Kurir

Zamenik predsednika SNS po izlasku iz Doma za stare predložio je turnir u šahu između naprednjaka i Kurira.

- Možemo da organizujemo turnir na tri table, SNS protiv Kurira - predložio je Vučić, a Kurir je sa zadovoljstvom prihvatio da mu izađe na crtu.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.