SEDNICA VLADE POMERENA: Ministri kod Vučića zbog Trepče

Izvor: Telegraf.rs, 09.Okt.2016, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SEDNICA VLADE POMERENA: Ministri kod Vučića zbog Trepče

Sednicu vlade, koja je trebalo da se održi sutra, premijer Srbije Aleksandar Vučić pomerio je za utorak.

Sednica je odložena kako bi premijer imao više vremena za konsultacije sa nadležnim ministrima i službama povodom problema nastalih u vezi sa Sporazumom o telekomunikacijama na Kosovu i Metohiji i otimanju kombinata Trepča, piše "Blic".

U kabinetu premijera u Nemanjinoj 11 danas je velika gužva, a Vučić je niz konsultacija sa najvišim zvaničnicima održao uoči >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << konačne odluke o postupanju države u slučaju Trepče i Sporazuma o telekomunikacijama.

Vučić je na zasebnim sastanicima razgovarao sa ministrima policije Nebojšom Stefanovićem, odbrane Zoranom Đorđevićem, rada Aleksandrom Vulinom, kao i direktorom Kancelarije za KiM Markom Đurićem.

Na sastanku kod Vučića bila je i ministarka državne uprave i loklane samouprave Ana Brnabić.

(Telegraf.rs / Blic)


Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Slučaj Trepča: Arbitraža, "bezakonje" i konsultacije

Izvor: N1 televizija, 09.Okt.2016

Zbog Trepče, danas je bila gužva u kabinetu premijera. Sastanci sa najvišim zvaničnicima, ambasadorima, ali i ministarkom Anom Brnabić. Marko Đurić najavljuje arbitražu, a predstavnici Srba privremeno se povlače iz Kosovskih institucija...Trepča ponovo u fokusu. Zbog zakona kojim taj rudarsko...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.