Pajtić uručuje pomoć narodnoj kuhinji na KiM

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Apr.2015, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pajtić uručuje pomoć narodnoj kuhinji na KiM

Predsednik Pokrajinske vlade AP Vojvodine Bojan Pajtić boravi danas i sutra na Kosovu i Metohiji, gde će uručiti humanitarnu pomoć narodnoj kuhinji raško-prizrenske eparhije, saopštio je Biro pokrajinske vlade za odnose s javnošću.

Delegacija Pokrajinske vlade, na čelu s Pajtićem, posetiće enklavu Goraždevac, manastire Visoki Dečani i Gračanicu, Kosovsku Mitrovicu i Leposavić.

Pajtić će u selu Prekovac uručiti humanitarnu pomoć u životnim namirnicama narodnoj kuhinji Eparhije raško-prizrenske, navedeno je u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VAŽNO: Pajtić priprema podvalu na Kosovu sutra

Izvor: KMnovine.com, 23.Apr.2015, 00:03

Bojan Pajtić boravi danas i sutra na KiM gde je uručio pomoć narodnim kuhinjama i uzurpiranoj Eparhiji raško-prizrenskoj, ali.....    .Bajatović i Pajtić    ...Prema informacijama koje "KM Novine" imaju, ova prilika će biti iskorišćena za ličnu promociju i iscenirane...

Nastavak na KMnovine.com...

Pajtić u Goraždevcu

Izvor: RTS, 23.Apr.2015

Predsednik Demokratske stranke Bojan Pajtić izjavio je prilikom posete Goraždevcu da se moraju prevazići dnevno političke podele na KiM i da je nacionalni interes da srpski narod ostane da živi na tom prostoru. "TV Most" tvrdi da je Pajtić prekinuo posetu Kosovu, DS demantuje. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.