Mustafa: Bez uticaja na jug Srbije

Izvor: B92, 29.Sep.2011, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mustafa: Bez uticaja na jug Srbije

Preševo -- Predsednik opštine Preševo Ragmi Mustafa ocenio je da tenzije na severu Kosova neće uticati na situaciju u opštinama na jugu Srbije gde su Albanci u većini.

Mustafa je za agenciju Beta kazao da su Albanci sa juga Srbije "odlučni da sve probleme rešavaju dijalogom i mirnim putem i da nema povećanja bezbednosnih tenzija na prostoru Preševa i Bujanovca".

"Povećanje tenzija na severu Kosova neće uticati na povećanje tenzija u bezbednosnom smislu u Preševu i Bujanovcu", kazao je Mustafa.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Albanci na jugu Srbije ne odustaju od bojkota popisa

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 29.Sep.2011

Albanci sa juga Srbije neće odustati od bojkota popisa ni po cenu da moraju da plaćaju novčane kazne, izjavio je danas predsednik opštine Preševo Ragmi Mustafa. On je kazao za agenciju Beta da je Republički zavod za statistiku imenovao novu Opštinsku popisnu komisiju u Preševu, ali da Albanci...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.