Najvernije čitateljke nagrađujemo setom Nivea proizvoda za kosu

Izvor: Lepota i zdravlje, 17.Jan.2017, 17:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najvernije čitateljke nagrađujemo setom Nivea proizvoda za kosu

Drago nam je da vas obradujemo sitnicama koje život čine lepšim i ušuškanijim. Nekako nam se čini i da je jedan od univerzalnih zakona u životu – što više daješ, to više i dobijaš. Zato smo i danas rešile da vas iznenadimo! Foto: Guliver/Getty Images/Promo Gotovo svakodnevno se igramo zajedno sa vama i poklanjamo različite neodoljive stvarčice – od knjiga i slatkiša preko kozmetike pa sve do tašni i odeće. Nekada >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << dobitnice budu one koje su najbrže, nekada najkreativnije i najupornije, a ovoga puta će to biti najvernije i najvrednije. Naime, dve čitateljke koje do srede u 14h ostave najviše smislenih komentara na tekstovima na našem portalu nagradićemo fantastičnim setom Nivea proizvoda za kosu. Komentari treba da budu smisleni, kreativni i svrsishodni. Foto: Guliver/Getty Images NIVEA Hairmilk negujući šampon pruža suvoj i blago oštećenoj kosi sve što joj je potrebno za regeneraciju. Oporavlja kosu i intenzivno je neguje, ne čineći je teškom. U osnovi formulacije su mlečni proteini: prirodni sastojci koji jačaju kosu iznutra i čine je mekom na dodir. NIVEA Hairmilk negujući balsam obogaćen mlečnim proteinima, dubinski neguje i štiti kosu oporavljajući prve znake oštećenja. Jača kosu olakšavajući njeno raščešljavanje. Za kosu koja izgleda zdravo i negovano.

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Izabrali smo najverniju čitateljku i nagradili je setom Nivea proizvoda za kosu

Izvor: Lepota i zdravlje, 18.Jan.2017, 15:18

Rešili smo da nagradimo vernost i angažovanje naših čitateljki! U četvrtak tokom dana organizovali smo mini igru koja je trajala danas do 14h, sa zadatkom da nam ostavljate komentare, kako bi osvojili fantatsičan set Nivea proizvoda za kosu. Foto: Guliver/Getty Images/Promo Cilj je bio ostaviti...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.