Počinju Dani piva u Zrenjaninu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Avg.2014, 10:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počinju "Dani piva" u Zrenjaninu

Tradicionalna zrenjaninska manifestacija "Dani piva" počinje danas, a do 31. avgusta biće organizovano više muzičkih ali i sportskih i privredno turističkih dešavanja.

U lokalnom "Turističkom centru" rekli su Tanjugu da će na otvaranju 29. po redu manifestacije uz vatromet nastupiti i grupe Partibrejkers i Rambo Amadeus.

Do kraja, uz niz manje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << poznatih grupa, nastupiće i Leksington, Željko Samardžić, Toni Cetinski..., kaže direktorka tog centra Marica Kosanović.

Ona je navela da će biti organizovan i sajam preduzetnika - u hali sportova , od 28 do 30. avgusta, bazar rukotvorina kao i niz sportskih takmičenja - u odbojci, košarci, američkom fudbalu...

Prema njeni rečima, biće priređeno i niz dramskih večeri kao više zabavnih programa za najmlađe.

Zrenjaninska policija najavila je da će u periodu održavanja te manifestacije pojačati kontrolu saobraćaja a apelovala je na vozače da ne upravljaju vozilima pod uticajem alkohola.

Pojačanu kontrolu saobraćaja vršiće i pripadnici saobraćajne policije policijskih uprava u Novom Sadu, Kikindi, Pančevu i Beogradu, na putnim pravcima koji vode ka Zrenjaninu, dodaje se u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.