Dani piva u Zrenjaninu od 28. avgusta do 3. septembra

Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Avg.2017, 14:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dani piva u Zrenjaninu od 28. avgusta do 3. septembra

Dani piva biće održani u Zrenjaninu od 28. avgusta do 3. septembra, najavljeno je danas.

Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić izrazio je očekivanje da će programe na 15 lokacija tokom sedam dana posetiti više od pola miliona ljudi.

Direktor Turističke organizacije Zoran Ljubotina rekao je da su Dani piva postali brend grada Zrenjanina i najvažnija manifestacija kako u turističkom, tako i privrednom smislu.

Kako je najavio, >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << ovogodišnji program biće bogatiji i raznovrsniji u odnosu na prethodne godine, a nastupiće Bijelo dugme, Legende, Kal, Van Gog, Vlatko Stefanovski i drugi.

Program na bini u centru grada i ove godine, po treći put, otvoriće Zrenjaninska filharmonija, a direktor Roman Bugar najavio je nastup 73 muzičara i izvođenje poznatih numera iz srpske kinematografije, pod dirigentskom palicom Mikice Jeftića.

Detaljan program ovogodišnjih dana piva dostupan je na zvaničnom sajtu danipiva.rs.
Pogledaj vesti o: Pivo

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.