Da li znate šta treba da uradite da biste spržili kalorije posle parčeta pice ili krigle piva? (I TO BEZ ZNOJENJA, TRENINGA I DIJETE)

Izvor: 24sata, 23.Nov.2014, 13:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li znate šta treba da uradite da biste spržili kalorije posle parčeta pice ili krigle piva? (I TO BEZ ZNOJENJA, TRENINGA I DIJETE)

Ne morate plaćati preskupe teretane da biste smršali. Dokazano je da svakodnevnim aktivnostima možete da spržite dodatne kalorije i za sedam dana izgubite oko pola kilograma.

Ukoliko jednostavnim svakodnevnim aktivnostima uspete da sagorite 500 kalorija, računica je prosta. Sedam dana po 500 kalorija je 3.500 nedeljno. Kada se to pretvori u kilograme, moguće je da bez napornih treninga skinete oko pola kilograma za sedam dana. Evo kako ćete to uraditi.

Vino | Foto: Profimedia

Čokolada | Foto: Profimedia.rs

Hamburger | Foto: Profimedia.rs

| Foto: Profimedia.rs
Pogledaj vesti o: Pivo

Nastavak na 24sata...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.