DJ Roger Sanchez na otvaranju ovogodišnjeg Belgrade Beer Festa

Izvor: Kurir, 02.Jul.2015, 11:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DJ Roger Sanchez na otvaranju ovogodišnjeg Belgrade Beer Festa

Prve večeri ovogodišnjeg festivala, u sredu 19. avgusta nastupiće njujorški DJ Rodžer Sančez

Belgrade Beer Fest od 19. do 23. avgusta na Ušću spremio je pet dana odlične muzike i atmosfere, kao i poslastica za ljubitelje elektronkog zvuka.

Prve večeri ovogodišnjeg festivala, u sredu 19. avgusta nastupiće njujorški DJ Rodžer Sančez (Roger Sanchez). Sančez je >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << zavoleo muziku odrastajući osamdesetih u Kvinsu i slušajući začetnike hip-hopa. Zahvaljujući počecima u kreativnoj muzičkoj sredini, idejama i veštinama koje je pokazao danas je priznati umetnik sa katalogom od preko 2 000 orginalnih pesama i remiksa.

Prvi singl objavio je 1990. pod peseudonimom Egotrip, a naredno izdanje, pod drugim pseudonimom Underground Solution, obezbedio mu je  i prvu turneju. Od tada je Rodžerova karijera u stalnom usponu, a veliki deo obeležili su i čuveni remiksi za izvođače među kojima su Michael Jackson, The Police, Diana Ross, Jamiroquai, Maroon 5 i No Doubt, zahvaljujući kojima je osvojio Gremi nagradu 2003. godine.
Pogledaj vesti o: Beer fest,   Nju Jork

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.