Voditelj odbrusio pevačici! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 04.Dec.2016, 09:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voditelj odbrusio pevačici! (VIDEO)

Svađa dve članice žirija Pinkove zvezde završila napadom na Milana Kalinića. Voditelj nije ćutao...

Navikli smo da na domaćim televizijama, u takmičarskim emisijama, gledamo prepucavanja žirija. Bilo da su u pitanju Dara Bubamara i Aleksandra Radović, bilo Jelena Karleuša i Viki Miljković.

Ovog puta se desilo nešto što nas je iznenadilo - u svađu je upleten i voditelj!

Radovićevoj se nije dopalo pevanje Branka Petrovića, tačnije jeste, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ali ga je zamolila da "drugu pesmu otpeva bez režanja", da bi Brunclikova rekla da je na lošije izvođenje druge numere možda uticala opaska da reži.

Aleksandra se nasmejala, a Zorica uvredila, spustila stolicu i zaplakala.

"Ne razumem, šta je ovo? Zbog mene je napustila studio? To je ono, kad zloba krene, pa ne zna gde će, mora da zaplače. Baš je ružno ovo što je Zorica uradila. Nisam uradila ništa da je povredim", rekla je Aleksandra, nakon čega je u svađu uvučen i Milan Kalinić, kojeg je Zorica optužila da staje na stranu Radovićeve.

"Pošto ste rekli da ste nezamenljivi onda sam ja ta koja treba da napusti ovu emisiju. Vaše ponašanje prevazilazi muškarca, džentlmena i odnos prema ženama".

Milan nije ćutao...

"Da li mislite da ste u dijalogu s nekom barabom koja ne poštuje žene? Prvo poštujem godine vaše, poštujem to što ste žena, poštovao sam vas još zbog nekih stvari, ali radeći s vama ta poštovanja se jako smanjuju. Ostala su samo još prema godinama i prema tome što ste žena", rekao je Kalinić.

Poslušajte šta je još rekao:

Izvor: YouTube
Pogledaj vesti o: Pinkove zvezde

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

VIDEO: Voditelj odbrusio pevačici!

Izvor: Vesti-online.com, 04.Dec.2016

Svađa dve članice žirija Pinkove zvezde završila napadom na Milana Kalinića. Voditelj nije ćutao na Zoričinu provokaciju. Navikli smo da na domaćim televizijama, u takmičarskim emisijama, gledamo prepucavanja žirija. Pogledajte šta je Milan rekao Zorici!..Radovićevoj se nije dopalo pevanje...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.