Promene u žiriju “Pinkovih zvezda”: Bora odlazi, Ceca ponovo u crvenoj stolici!

Izvor: 011vodič.com, 29.Jul.2015, 11:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Promene u žiriju “Pinkovih zvezda”: Bora odlazi, Ceca ponovo u crvenoj stolici!

Muzičko takmičenje “Pinkove zvezde” ukrasio je u prvoj sezoni žiri u sastavu: Ceca Ražnatović, Marina Tucaković, Miroslav Ilić, Bora Đorđević i Haris Džinović. Taj sastav, međutim, neće ostati i od jeseni.
“S obzirom na to da je Ceca bila miljenik publike, svi su očekivali da bude u žiriju i u drugoj sezoni, koja će se emitovati od 26. septembra. Pregovori su dugo trajali >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << i na kraju je prihvatila da zauzme svoje mesto u crvenoj stolici”, kaže za Blic izvor blizak produkciji, a prenosi Telegraf.
Boru Đorđevića, međutim, nećemo gledati u drugoj sezoni “Pinkovih zvezda” jer je Čorba odustao zbog zdravstvenih problema, koje je imao i tokom prve sezone.
Još uvek se ne zna ko će zauzeti njegovu stolicu.


#svet
The post Promene u žiriju “Pinkovih zvezda”: Bora odlazi, Ceca ponovo u crvenoj stolici! appeared first on 011VODIC.COM.
Pogledaj vesti o: Marina Tucaković

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.