Neće da detaljiše, da ne bi urekao: Roker postao deda!

Izvor: Scandal.rs, 30.Sep.2014, 15:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neće da detaljiše, da ne bi urekao: Roker postao deda!

Legendarni roker Bora Đorđević (62) postaće deda. Lider “Riblje čorbe” otkrio je da njegova kćerka Tamara očekuje bebu.

“Istina je da ću uskoro postati deda, ali ne bih da iznosim detalje da nešto ne bih urekao. Tamara i dalje radi u školi, predaje deci i vrlo je zadovoljna”, izjavio je Bora za “Helou”.

Bora je trenutno na mini-turneji u Sloveniji, i to u zagrljaju nove devojke, čiji identitet ne želi da otkriva “kako ne bi upropastio >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << vezu”. On je angažovan i kao član žirija u emisiji “Pinkove zvezde”, a za oktobar priprema anplagd koncerte u Sava centru “Riblja čorba se čuje i kad nema struje”. Kako smo saznali od njegovog menadžera Ganeta Pecikoze, Bora priprema nekoliko novih pesama, kojima će obradovati publiku na tim koncertima.

Izvor: Hello

Foto: Life Content
Pogledaj vesti o: Pinkove zvezde

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.