Miroslav Ilić za SCANDAL! Ja sam prvi napunio Arenu, sada neka se dokazuju!

Izvor: Svet, 20.Dec.2014, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miroslav Ilić za SCANDAL! Ja sam prvi napunio Arenu, sada neka se dokazuju!

Miroslav Ilić je i ove godine tradicionalno održao tri solistička koncerta u Sava centru, najpre 10. i 11. decembra, a onda je naknadno zbog interesovanja publike zakazan i 12. decembar. Razgovarali smo sa njim o koncertima, ali i o učestvovanju u žiriju Pinkovih zvezda, gde je njegovo ocenjivanje okarakterisano kao najstrože, te samim tim izaziva mnoge komentare.
Zakazali ste najpre dva koncerta, a onda je usledio još jedan?

“Nisam ja to odlučio, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << najavio sam dva, ali su me zvali iz Sava centra i rekli da su sve karte prodate i predložili da napravimo i treći, što sam prihvatio.”
Zašto ne u Areni, vi ste prvi od narodnjaka tamo održali koncert?
“Ti sigurno pamtiš, ja sam prvi pre 7-8 godina održao koncert u Areni, tad su me svi gledali kao vampira, je l’ on normalan,šta on umišlja, kakva Arena, kakvi bakrači. A ja, bogami, održah koncert, imao sam sjajne goste – Hristo Stoičkov, Đole Balašević koji je retko kome gost na koncertu, Goca Tržan, sve je sjajno prošlo. U međuvremenu, Arena je postala malo i status, prestiž, a ja ne osećam tu vrstu potrebe da se na taj način takmičim, meni je super u Sava centru.”
Mislite da neki organizuju koncert u Areni, pa zovu mnogo gostiju da bi je popunili?
“Šta drugi rade, to ja ne znam.”
U medijima je ponovo pokrenuta tema o nacionalnim penzijama, čak su i vas i Lepu Lukić naveli kao primer da primaju te penzije, a i dalje aktivno radite i zarađujete? Zašto baš vas dvoje?
“Mi smo najneotpornija branša, i onda svako šilji onu stvar na nama, i to neopravdano i nezasluženo. Korisnika nacionalnih penzija ima par stotina, a nas ima ima deset, u vrh glave. Ako je nas desetoro problem… Stavi na jednu stranu pesme “Voleo sam devojku iz grada”, “Moravsko predvečerje”, “Šumadija”, samo te tri, i stavi tri slike tri slikara koji su dobili nacionalne penzije, i ja se nimalo neću postideti što sam dobio nacionalnu penziju.”
A šta je Miroslav ispričao o članovima žirija, drugim kolegama, koliki su honorari za Novo Godinu, šta misli o Cuci pročitajte samo u novom SCANDAL! – u! Još samo danas i sutra u prodaji novi broj SCANDAL! – a! A šta vas još očekuje u novom broju pogledajte OVDE!
Tekst: IVAN VUKOVIĆ copyrighted
Foto: IVAN VUKOVIĆ copyrighted
Pogledaj vesti o: Pinkove zvezde

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Miroslav Ilić za SCANDAL! Ja sam prvi napunio Arenu, sada neka se dokazuju!

Izvor: Scandal.rs, 20.Dec.2014

Tekst: IVAN VUKOVIĆ copyrighted..Foto: IVAN VUKOVIĆ copyrighted..Miroslav Ilić je i ove godine tradicionalno održao tri solistička koncerta u Sava centru, najpre 10. i 11. decembra, a onda je naknadno zbog interesovanja publike zakazan i 12. decembar. Razgovarali smo sa njim o koncertima, ali i...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.