Fenomenalna Jelena Vukojević prošla u četvrti krug PINKOVIH ZVEZDA! VIDEO

Izvor: Svet plus, 06.Maj.2015, 22:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fenomenalna Jelena Vukojević prošla u četvrti krug PINKOVIH ZVEZDA! VIDEO

Fantastični kandidati u muzičkoj emisiji Pinkove zvezde! Još jedna veoma kvalitetna i talentovana ženska grupa u  kojoj su, kao i uvek, presudile nijanse!

Jelena Vukojević - Ima jedan svijet. ''Večeras si otpevala fenomenalno, to si ti'', rekla je Ceca. ''Top! Ja sam mislio da će ti biti visoko'', priznao je Haris, ''Ali kada si zviznula gore i pokazala da vladaš tim visinama, a da toliko duše ima u pevanju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << stvarno svaka čast'', hvalio ju je Haris. ''Ona je jedna od onih kandidata koji opravdavaju postojanje ovih baražnih emisija'', primetio je Miroslav, koji je potom priznao da bi mu bilo žao da ona ne prodje večeras.

U baražu takmičanje nastavljaju Jovana Obraović i Aleksandra Nikolov, a takmičenje Pinkovih zvezda završeno je za Maricu Đukić!

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Ovacije i aplauz čitavog studija PINKOVIH ZVEZDA za Tijanu Avramović! VIDEO

Izvor: Svet plus, 06.Maj.2015

Neverovatno veče u muzičkoj emisiji Pinkove zvezde! Na sceni ružičaste televizije izašla je još jedna fenomenalna ženska četvorka! Kao i uvek, i sada su odlučile nijanse u Tijaninu korist!..Tijana Avramović nastupila je sa pesmom - Ne dam na tebe. ''Bravo! Bravo!'' Uz uzvike i aplauz žiri...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.