EKSLUZIVNO: Poslušajte deo nove pesme Dragane Mirković - Od milion jedan! VIDEO

Izvor: Svet plus, 20.Okt.2016, 21:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EKSLUZIVNO: Poslušajte deo nove pesme Dragane Mirković - Od milion jedan! VIDEO

Poed brojnih obaveza koje ima u takmičenju Pinkove zvezde, Dragana Mirković vredno radi i na pripremi novog albuma, koji će uskoro predstaviti svojim obožavaocima.

Nakon velikog uspeha koji je postigla sa pesmama "Lepi moj" i "Zašto me tražiš", a koje broje milionske preglede na Jutjubu, Dragana Mirković uveliko priprema i novi album, a uskoro će njeni obožavaoci imati prilike i premijerno da vide spot za novu pesmu koji je snimila u Veneciji.
Pogledaj vesti o: Pinkove zvezde

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

(VIDEO) KRČKA SE VELIKI HIT: Poslušajte novu pesmu Dragane Mirković koja obećava!

Izvor: Kurir, 20.Okt.2016

...Ako je sudeći po singlovima: "Zašto me tražiš" i "Lepi moj", kojima je najavila izlazak novog cd-a, a koji su u rekordnom roku preplavili sve top liste i broje milionske preglede na YouTube, Dragana priprema do sada neviđeni cd..Biće tu pesama za sve generacije, a pored starih i proverenih  saradnika,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.