Dragana Mirković htela da napusti Pinkove zvezde: Neka me produkcija kazni! VIDEO

Izvor: Svet plus, 23.Mar.2017, 00:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dragana Mirković htela da napusti Pinkove zvezde: Neka me produkcija kazni! VIDEO

Još jedna uzbudljiva emisija popularnog muzičkog takmičenja Pinkove zvezde nas očekuje u subotu, a umalo da se snimanje ne nastavi jer je Dragana Mirković rešila da napusti žiri. 

Potez Dragane Mirković doveo je u pitanje snimanje emisije, jer je u jednom trenutku napustila crvenu stolicu i uputila se ka bini, rešena da ode iz žirija Pinkovih zvezda. Dragana se pobunila najviše, jer su se pojavila četiri >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << odlična kandidata, a ona nije htela da izbaci nijednog od njih.

 – Ja stvarno ne mogu da glasam i ja ne mogu da pustim nijednog od ovih momaka da ode. Eto, neka ja budem kažnjena, ja ne dam nijednog – rekla je Dragana Mirković i nastavila: – Slobodno me kaznite, produkcijo – rekla je najpopularnija balkanska pevačica.

Zbog ovog poteza Dragana je dobila ovacije i podršku svojih kolega iz žirija, a onda se uputila ka bini i čestitala svakom kandidatu na prolasku.

Ne propustite još jednu uzbudljivu emisiju Pinkove zvezde, ove subote na televiziji Pink od 21 čas.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.