Bora Đorđević presrećan, uskoro postaje deda!

Izvor: Svet plus, 30.Sep.2014, 17:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bora Đorđević presrećan, uskoro postaje deda!

Bora Đorđević, frontmen grupe Riblja Čorba i jedan od članova žirija muzičkog takmičenja Pinkove zvezde, uskoro će postati deda. Naime, ćerka poznatog rokera Tamara, nalazi se u drugom stanju.

Bora Đorđević spreman za novi brak - zaprosio devojku na Maldivima!

Nakon što je pronašao ženu svog života, Bora Đorđević ima još jedan veliki razlog da se raduje, jer će mu >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << ćerka Tamara roditi unuka. Iako nije želeo da otkrije puno detalje, poznati roker ne krije da je presrećan.

"Istina je da ću uskoro postati deda, ali ne bih da iznosim detalje da nešto ne bih urekao. Tamara i dalje radi u školi, predaje deci i vrlo je zadovoljna”, rekao je Bora za Hello.

Autor: J.B.

Foto: Screenshot YouTube

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.