Suspenzija dozvole za rad DZU Market Invest

Izvor: SEEbiz.eu, 07.Feb.2016, 20:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suspenzija dozvole za rad DZU Market Invest

PODGORICA - Komisija za hartije od vrijednosti KHOV donijela je rješenje o suspenziji dozvole za rad Društvu za upravljanje DZU penzionim fondom Market Invest iz Bijelog Polja.

Suspenzija, koju je KHOV donijela na sjednici u petak, podrazumijeva privremene zabrane raspologanja imovinom DZU Market Invest i dobrovoljnog penzionog fonda Market penzija, prenosi agencija MINA-business.

"Mjera suspenzije počinje da se sprovodi od dana donošenja rješenja", navodi >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << se na sajtu Montenegroberze.

KHOV je dozvolu za rad DZU Market Invest izdala sredinom decembra 2008. godine.

DZU Market Invest je osnovalo dobrovoljni penzioni fond Market penzija, koji je od KHOV-a dobio dozvolu za rad početkom jula 2009. godine.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.