Novembarske penzije od sutra u Novoj banci

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Dec.2014, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novembarske penzije od sutra u Novoj banci

BANJALUKA - Korisnici prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja koji su penziju primali posredstvom Bobar banke, novembarsku penziju mogu od sutra preuzeti u Novoj banci, a svim penzionerima računi će biti otvoreni automatski, čime će biti evidentirani kao njeni klijenti, saopšteno je iz Nove banke.

Isplata penzija za novembar vršiće se uz ličnu kartu, potvrdu o prebivalištu ili režijski račun koji glasi na korisnika >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << penzije i posjedujuću punomoć za isplatu penzije ukoliko penzioner ne dolazi lično.

Za decembar, te svaki naredni mjesec, korisnici se mogu odlučiti za banku u kojoj će primati penziju.

Ukoliko se odluče za korištenje usluga Nove banke, za isplatu decembarske penzije korisnici koji imaju opunomoćenike po penziji, obavezni su doći u Novu banku i dati punomoć po tekućem računu licu kojem se daje punomoć.

Svi penzioneri u gradovima u kojima Nova banka nema poslovnice, novembarsku penziju će moći da podignu u najbližoj opštini u kojoj banka ima poslovnicu, a sve naredne penzije moći će podizati pomoću platnih kartica Nove banke na terminalima koje banka ima u poštama, a kartice će biti izrađene do decembarske penzije.

Više informacija građani mogu dobiti pozivom na besplatan info telefon 080/ 050-011.
Pogledaj vesti o: Isplata penzije

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Redovna isplata penzija na šalterima Pavlović banke

Izvor: Capital.ba, 09.Dec.2014, 11:25

BIJELJINA, Pavlović Internacional banka nastavljajući rad na redovnim poslovima obavještava korisnike Fonda Penzijsko invalidskog osiguranja republike Srpske, koji penziju primaju preko ove banke da se isplata vrši redovno. Svoje penzije korisnici danas mogu podići na svim šalterima banke. „Poslednja...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.