Parovi: Petoro učesnika nominovano za izbacivanje!

Izvor: Svet plus, 08.Okt.2015, 23:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Parovi: Petoro učesnika nominovano za izbacivanje!

Večeras u rijalitiju Parovi održane su još jedne vanredne nominacije. Nakon što publika da svoj glas, neko će večeras napustiti luskuznu vilu!

Naime, večeras u lusksuznoj vili Parova održane su vanredne nominacije. Najviše glasova publike da napusti rijaliti dobio je Uroš Ćertić, dok je od strane učesnika nominovana Miljana Kulić. Od strane produkcije nominovani su Branislav Radonjić Brendon, Silva Drobnjak i Željko Stojanković. Glasajate za svog favorita jer neko od nominovanih učesnika večeras će napustiti luksuznu vilu.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Parovi 2015: Silva Drobnjak izbačena iz luksuzne vile!

Izvor: Svet plus, 09.Okt.2015, 10:25

Sinoć su u rijalitiju Parovi 2015, održane vanredne nominacije i izbacivanje, a nakon preseka, najmanje SMS  glasova publik osvojila je Silva, koja je odmah morala da napusti luksuznu vilu...Produkcija rijalitija Parovi ne prestaje sa iznenađenjima, te su sinoć šokirali učesnike vanrednim nominacijama...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.