Parovi: Miki Đuričić ponovo u rijalitiju! VIDEO

Izvor: Svet plus, 30.Avg.2015, 22:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Parovi: Miki Đuričić ponovo u rijalitiju! VIDEO

Iako je iz prethodnog rijalitija Maldivi izbačen zbog fizičkog nasilja, Miki Điručić je večeras ušao u luksuznu vilu Parova!

''To je jako ružno i primitivno što sam ja uradio. Da mogu da vratim vreme to više nikad ne bih uradio. Ne treba tako rešavati probleme, već rečima'', otrio je Miki Đuričić odmah na ulazu jer ga je ispratila pesma Ivana Gavrilovića.

Podsetimo, Miki je izbačen iz rijalitija >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Maldivi jer je nekoliko puta pesnicom udario Ivana Gavrilovića nakon duže rasprave. Videćemo šta nas očekuje u Parovi, a Đuričić napominje ponovo da je u rijalitiju zbog novca.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.