Gej parada odlaže fudbal u Srbiji?

Izvor: Telegraf.rs, 22.Sep.2014, 22:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gej parada odlaže fudbal u Srbiji?

Zbog Parade ponosa zakazane za 28. semtembar, postoji mogućnost da kompletno kolo JSL bude odloženo

Sedmo kolo Jelen Super lige, planirano za nedelju 28. septembar, nalazi se pod znakom pitanja! Razlog – Gej parada koja bi trebala da se održi na isti dan u Beogradu!

- Prvi put posle dužeg vremena ne znamo blagovremeno na čemu smo i da li će se igrati kolo. Policija radi bezbednosne procene i od toga će zavisti i da li će se igrati >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << fudbal za vikend. Zaista je sve pod velikim znakom pitanja – rekao je Vladimir Bulatović, direktor takmičenja Superlige Srbije, a prenose Novosti.

FSS, na čelu sa Tomislavom Karadžićem, trebalo bi tokom nedelje da dobije odgovor od ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića da li će se lopta kotrljati, s obzirom na to da su navijači jasno dali do znanja da neće dozvoliti paradu.

Kao jedna od opcija kada će se mečevi 7. kola igrati pominju se ponedeljak ili utorak.

(Telegraf.rs)
Pogledaj vesti o: Parada ponosa

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.