MONSTRUOZNO ZLOSTAVLjANjE: Žigosao suprugu usijanim gvožđem, obrijao joj glavu i urinirao po njoj!

Izvor: Večernje novosti, 28.Sep.2016, 13:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MONSTRUOZNO ZLOSTAVLjANjE: Žigosao suprugu usijanim gvožđem, obrijao joj glavu i urinirao po njoj!

Ahmed M. (40) iz Kaluđerice uhapšen je u utorak pod sumnjom da se iživljavao nad nevenčanom suprugom Marijom F. (21). posumnjao da mu je njena sestra ukrala novac ČETRDESETOGODIŠNjI Ahmed M. iz Kaluđerice uhapšen je u utorak pod sumnjom da se iživljavao nad nevenčanom suprugom Marijom F. (21), kojoj je, navodno, obrijao glavu, žigosao je usijanim gvožđem i urinirao po njoj! U iznajmljenom delu kuće, u Ulici >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Osmog marta u Kaluđerici, Ahmed M., radnik JP "Gradska čistoća", naneo je teške povrede svojoj nevenčanoj supruzi Mariji F., sa kojom je živeo, jer je posumnjao da mu je njena sestra ukrala novac. Ahmed je, navodno, pretukao ženu, potom je vezao za krevet i ošišao je. Potom joj je žiletom obrijao glavu, isekao po obrazima, ubacio gvozdeni žarač u šporet i usijanog naslonio na čelo. Dok je izmučena žena bila u bunilu, nasilnik je po njoj urinirao. Ujutru je izašao iz stana, a ona je, navodno, razbila prozor i privukla pažnju komšija.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

JEZIVO: Ovo je Marija F. (21) koju je muž BRUTALNO sekao žiletom i žigosao žaračem!

Izvor: Telegraf.rs, 28.Sep.2016

Marija Ferizović (21) iz Kaluđerice kojoj je pobesneli muž Ahmed Marinković (40) obrijao glavu, pa je zatim žigosao žaračem po čelu, isekao žiletom, mokrio i vršio veliku nuždu po njoj, a onda je naterao da pojede taj izmet...Radnik beogradske "Gradske čistoće" Ahmed Marinković (40) uhapšen...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.