VIDEO: Trejler za nastavak Bekstva iz zatvora

Izvor: Radio 021, 12.Jan.2017, 23:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Trejler za nastavak Bekstva iz zatvora

Televizijska mreža Fox objavila je trejler za dugo najavljivani nastavak serije "Bekstvo iz zatvora" (Prison break), koja je u četiri sezone bila prikazivana od 2005. do 2009. godine.

Priča o dva brata, koje u seriji glume Ventvord Miler (Wentworth Miller) i Dominik Persel (Dominic Purcell), bila je završena na kraju četvrte sezone i imala je konačan kraj, jer je jedan od braće, Majkl Skofild umro. Ljubitelji serije su bili iznenađeni najavom nastavka, u kojem je, Majkl >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << ipak živ i nalazi se na Bliskom istoku.

Prikazivanje prve od devet novih epizoda zakazano je za 4. april ove godine, a najavljeno je da će, u zavisnosti kako će publika prihvatiti nastavak, biti snimljeno još epizoda.

U seriji se pojavljuju i glumci iz prethodnih sezona: Sara Vejn Kelis (Sarah Wayne Callies), Amori Nolasko (Amaury Nolasco), Robert Neper (Knepper), Rokmond Danbar (Rockmond Dunbar) i Pol Ejdelstajn (Paul Adelstein).



Autor: agencije

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.