VIDEO: Trejler za nastavak Bekstva iz zatvora

Televizijska mreža Fox objavila je trejler za dugo najavljivani nastavak serije "Bekstvo iz zatvora" (Prison break), koja je u četiri sezone bila prikazivana od 2005. do 2009. godine.
Priča o dva brata, koje u seriji glume Ventvord Miler (Wentworth Miller) i Dominik Persel (Dominic Purcell), bila je završena na kraju četvrte sezone i imala je konačan kraj, jer je jedan od braće, Majkl Skofild umro. Ljubitelji serije su bili iznenađeni najavom nastavka, u kojem je, Majkl ipak živ i nalazi se na Bliskom istoku.
 
Prikazivanje prve od devet novih epizoda zakazano je za 4. april ove godine, a najavljeno je da će, u zavisnosti kako će publika prihvatiti nastavak, biti snimljeno još epizoda.
 
U seriji se pojavljuju i glumci iz prethodnih sezona: Sara Vejn Kelis (Sarah Wayne Callies), Amori Nolasko (Amaury Nolasco), Robert Neper (Knepper), Rokmond Danbar (Rockmond Dunbar) i Pol Ejdelstajn (Paul Adelstein).

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film