Tratran ponovo bolji od Vojvodine

Izvor: Radio 021, 20.Sep.2014, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tratran ponovo bolji od Vojvodine

Vojvodina je po treći put poražena u regionalnoj SEHA ligi.

U 4. kolu novosadski rukometaši su večeras u Prešovu izgubili od Tatrana 36:30.

Novosađani su Slovacima parirali veći deo prvog poluvremena i držali dva do tri gola zaostatka sve do pred sam kraj, ali su onda posustali pa se na poluvreme otišlo rezultatom 19:14 u korist domaćeg tima. U nastavku je Vojvodina uspela da ravnopravno parira protivniku, ali ne dovoljno da nadoknadi zaostatak iz prvog dela.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << />U redovima crveno-belih najefikasniji je bio Stanković sa osam pogodaka, dok je Dukatšvili dao pet golova. S druge strane, neumoljiv je bio Radoslav Antl sa devet golova.

Podsetimo, Vojvodina se u novoj sezoni već sastajala sa Tatranom u polufinalu kvalifikacionog turnira za Ligu šampiona kada je šampion Slovačke slavio sa 25:21 Novosadski tim posle 4. kola u SEHA ligi ima svega jedan osvojen bod, a naredni protivnik joj je ekipa Zagreba sa kojom se sastaje 24. septembra u prestonici Hrvatske.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.