Sutra besplatni zdravstveni pregledi u Univeru na Futoškom putu

Izvor: Radio 021, 15.Maj.2017, 11:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra besplatni zdravstveni pregledi u Univeru na Futoškom putu

Besplatni zdravstveni pregledi biće organizovani u utorak, 16. maja u objektu Univerexporta na Futoškom putu 93c, a povodom obeležavanja Nacionalne nedelje zdravlja usta i zuba.

Od 8:30 do 11 časova građanima će biti na raspolaganju saveti stomatologa o pravilnom pranju zuba i negi usne duplje, deliće se zdravstveno-vaspitni materijal i zainteresovanima kontrolisati šećer u krvi, meriti visina krvnog pritiska, težina i BMI.

U pitanju je zajednička akcija Službe stomatologije i Preventivnog centra Doma zdravlja "Novi Sad".

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Besplatni pregledi u Univerexportu

Izvor: NoviSad.com, 15.Maj.2017

Besplatni zdravstveni pregledi biće organizovani u utorak, 16. maja od 8.30 do 11 sati, u objektu Univerexport "Alba" na Futoškom putu. Građanima će biti na..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.