Šta sve možete da radite posle seksa

Izvor: Radio 021, 22.Feb.2017, 23:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta sve možete da radite posle seksa

Maženje posle ljubavnog zanosa u krevetu se podrazumeva, ali šta se još može raditi da se i posle seksa povežete još više sa svojim partnerom?

"U svakom trenutku možete da uradite nešto lepo i korisno za svoju vezu. Nekada su i sitnice prekretnica i unose draž u vezu. Radite na svom odnosu, samo tako nećete zapasti u kolotečinu" kaže ljubavni terapeut Džes Orajli.

Masaža 

Masaža se obično očekuje i praktikuje pre seksa. Ali, ispobajte >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << je i nakon. Oduševićete se stepenom rasterećenj akoji ćete osetiti. A to sve može biti uvod u- još seksa.

Film 

Dok ste još "pod utiskom", iskoristite izležavanje i pogledajte neki dobar film. Uživaćete sigurno više nego ikad pre.

Hrana 

Ko kaže da morate da budete obučeni da biste jeli? Ima nečeg sasvim šik da delite zalogaje goli, zavijeni u čaršave. Isprobajte- ovo će sigurno intimu sa vašim partnerom dovesti na jedan sasvim novi nivo.

Čitajte zajedno 

Čitajte zajedno u krevetu, čitajte jedno drugom. Razgovarajte, emotivno i mentalno se povežite na ovaj način.

Akcija u kadi 

Deluje kao klasika, ali posle seksa napravite toplu kupku za dvoje. Ako imate kabinu, onda se makar dugo tuširajte.

Autor: B92

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.