Važnije je ono što radite posle seksa: Ponašajte se ovako i sigurno će vas pozvati

Izvor: B92, 22.Feb.2017, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Važnije je ono što radite posle seksa: Ponašajte se ovako i sigurno će vas pozvati

Maženje posle ljubavnog zanosa u krevetu se podrazumeva, ali šta još možemo da radimo da se i posle seksa povežemo još jače sa svojim partnerom?

“U svakom trenutku možete da uradite nešto lepo i korisno za svoju vezu. Nekada su i sitnice prekretnica i unose draž u vezu. Radite na svom odnosu, samo tako nećete zapasti u kolotečinu" kaže ljubavni terapeut Džes Orajli.

Masaža

Masaža se obično očekuje i praktikuje pre seksa. Ali, ispobajte >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je i nakon. Oduševićete se stepenom rasterećenj akoji ćete osetiti. A to sve može biti uvod u- još seksa.

Film

Dok ste još "pod utiskom", iskoristite izležavanje i pogledajte neki dobar film. Uživaćete sigurno više nego ikad pre.

Hrani me nežno

Ko kaže da morate da budete obučeni da biste jeli? Ima nečeg sasvim šik da delite zalogaje goli, zavijeni u čaršave. Isprobajte- ovo će sigurno intimu sa vašim partnerom dovesti na jedan sasvim nov nivo.

Čitajte zajedno

Čitajte zajedno u kreveu, čitajte jedno drugom. Razgovarajte, emotivno i mentalno se povežite na ovaj način.

Akcija u kadi

Deluje kao klasika, ali posle seksa napravite toplu kupku za dvoje. Ako imate kabinu, onda se makar dugo tuširajte.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VAŽNIJE JE ONO ŠTO RADITE POSLE SEKSA: Evo kako da vođenjem ljubavi stignete do cilja

Izvor: Kurir, 22.Feb.2017

...“U svakom trenutku možete da uradite nešto lepo i korisno za svoju vezu Nekada su i sitnice prekretnica i unose draž u vezu Radite na svom odnosu, samo tako nećete zapasti u kolotečinu", kaže ljubavni terapeut Džes O'Rajli..Masaža..Masaža se obično očekuje i praktikuje pre seksa Ali ispobajte...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.