Partneri dolaze do Nove godine

Izvor: Istinomer.rs, 15.Jan.2011, 10:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partneri dolaze do Nove godine

"Do kraja (2010.) godine izabraćemo strateške partnere za gradnju trećeg bloka u Termoelektrani 'Nikola Tesla', TE 'Kolubara B' i termoelektrane toplane Novi Sad." U poslednjih 20 godina u Srbiji nije izgrađeno nijedno novo energetsko postrojenje, niti je napravljen ijedan megavat nove energetske snage, a Ministarstvu energetike su najavili da Srbiji u narednom periodu sledi najveći >> Pročitaj celu vest na sajtu Istinomer.rs << investicioni energetski ciklus. Sam ministar Škundrić istakao je da će do kraja 2010. biti izabrani strateški partneri za tri srpske termoelektrane.
Kroz pola godine, Škundrić je podsetio da će "za nekoliko meseci biti poznat strateški partner sa kojim bi trebalo da bude realizovan projekat izgradnje termoelektrana "Nikola Tesla B3" i "Kolubara B", snage po 700 megavata". (Politika, 14. 10. 2010. godine)
Međutim, do kraja godine nije izabran strateški partner. Zato Istinomer izjavu ministra Škundrića ocenjuje kao neispunjeno obećanje.
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Istinomer.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Škundrić: U fevbruaru kraj tendera za dve termoelektrane

Izvor: Beta, 16.Jan.2011, 09:44

BEOGRAD, 16. januara 2011. (Beta) - Ministar energetike Srbije Petar Škundrić izjavio da je da bi do kraja februara trebalo da budu završeni tenderi za izbor strateških patnera za termoelektrane "Kolubara B" i "Nikola Tesla 3"...On je u intervjuu agenciji Beta kazao da je reč o gradnji dva bloka od...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Istinomer.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Istinomer.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.