Novo osvetljenje uskoro u OŠ Dušan Radović na Klisi

Izvor: Radio 021, 26.Feb.2015, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novo osvetljenje uskoro u OŠ "Dušan Radović" na Klisi

Trenutno je u toku završna faza izgradnje javnog osvetljenja u dvorištu OŠ "Dušan Radović" na Klisi.

U okviru radova koji su započeti polovinom januara postaviće se 14 stubova javne rasvete sa odgovarajućim svetiljakama. Novo javno osvetljenje će osvetliti sam objekat škole, zelene površine i pešačke staze.

"Bezbednost naših sugrađana, posebno najmlađih,  je najvažnija i stoga se ulažu napori da se što pre obezbede uslovi i tamo gde je neophodno izgradi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << novo javno osvetljenje jer će se time osigurati bezbednost i sigurnost naše dece", kaže direktor Zavoda za izgradnju grada Goran Višnjić.

Ovo preduzeće je prošle godine započeo aktivnosti na osvetljavanju dvorišta u kompleksu obrazovnih ustanova. Tako je izgrađeno osvetljenje, pored brojnih vrtića i u Gimnaziji "Jovan Jovanović Zmaj", OŠ "Sonja Marinković", OŠ "Dušan Radović" u Velebitaskoj ulici.

Takođe, prošle godine su završeni i glavni projekti za izgradnju javnog osvetljenja u OŠ "Prva vojvođanska brigada" i za Dom za decu ometenu u razvoju u Veterniku.

U planu je i postavljanje javnog osvetljenja u srednjoj školi "Mihajlo Pupin".

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.