Haker objavio podatke skoro 200 članova Kongresa

Izvor: Radio 021, 14.Avg.2016, 09:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haker objavio podatke skoro 200 članova Kongresa

Haker, koji je sebi pripisao upade u internet podatke dve organizacije američke Demokratske stranke, objavio je imejl adrese, telefone, i druge lične informacije gotovo 200 zakonodavaca.

Haker, koji sebe zove "Gusifer 2.0", postavio je na svom sajtu Wordpress, kontaktne liste sa podacima o 194 bivša i sadašnja člana Kongresa, kao i liste i podatke o lozinkama.

"Gusifer 2.0" je saopštio da su "američki predsednički izbori postali farsa", navodeći ranije upade >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << u bazu podataka Demokratskog nacionalnog komiteta u kojima je razotkriveno da su zakonodavci možda bili naklonjeni Hilari Klinton na primarnim izborima, preneo je Glas Amerike. "Da skratim, evo nekih dokumenata sa servera Demokratskog nacionalnog komiteta. Upotrebite ih." naveo je haker.

"Gusifer 2.0" je naveo i da je upad u Kongresni odbor za prikupljanje sredstava za demokratsku stranku bio još lakši nego upad u server Demokratskog nacionalnog komiteta.

Autor: Nezavisne

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.