Gradi se novo igralište umesto porušenog

Izvor: Radio 021, 18.Dec.2014, 17:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gradi se novo igralište umesto porušenog

Radnici JKP "Lisje" danas su došli u dvorište na Bulevaru kralja Petra I broj 75 kako bi sagradili dečije igralište koje je juče porušeno zbog pritužbi starijih građana.

Kako su za 021.rs ispričali građani koji žive u ovom kvartu i koji su bili ogorčeni zbog rušenja, radnici "Lisja" su im rekli da su došli da naprave igralište sa novim rekvizitima.

Oni kažu da će, koliko su razumeli radnike, novo igralište imati potpuno nove rekvizite. Navode >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << i da im je drago da su gradske vlasti uvidele da je napravljena greška time što je srušeno igralište na osnovu zahteva grupe starijih sugrađana koji su se žalili na buku.

U Zavodu za izgradnju grada, koji je saopštio da je igralište srušeno na osnovu zahteva Mesne zajednice "Narodni heroji" za 021 kažu da će novo igralište biti desetak metara dalje i da će biti bezbednije.

- U dvorištu između stambenih zgrada na Bulevaru kralja Petra I broj 73 i 81 počelo je uređivanje novog kutka za igru najmlađih. Po nalogu ZIG-a novo dečije igralište postavlja se na mestu udaljenom desetak metara od zgrade, a radi veće bezbednosti dece biće ograđeno sa tri strane zbog blizine parkinga. Novo mesto za okupljanje i igru dece biće lepše, bezbednije i bogatije po sadržaju, sa više rekvizita koji će oplemeniti novi, uređeni prostor za igru dece iz ovog stambenog bloka - kažu u ZIG-u za 021.

U ovom preduzeću su naveli i da očekuju da će radnici "Lisja" do ponedeljka završiti gradnju igrališta.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.