FOTO: Povređeni motoraši zbog otvorenog šahta na Telepu

Izvor: Radio 021, 25.Feb.2016, 20:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: Povređeni motoraši zbog otvorenog šahta na Telepu

Dvojica vozača motora povređena su večeras u nezgodi na Telepu, kada su naleteli na otvoreni šaht.

Nezgoda se dogodila oko 18:30 u Ulici Heroja Pinkija, na raskrsnici sa Kotorskom. Kako za 021 kaže Mirjana Bursać iz Hitne pomoći, radi se o 33-godišnjem muškarcu koji je zadobio povredu kolena, potkolenice i vratnog dela kičme i 29-godišnjaku, kojem je povređen lumbalni deo kičme.

Njih je lekarska ekipa pregledala i zbrinula na licu mesta, a potom prevezla >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << u Urgentni centar.

Prema svedočenjima očevidaca, na istom mestu je, oko pola sata pre ovog udesa, manju nezgodu doživeo vozač "fijata", koji je naleteo na otvor, iscepao gumu, ali nije povređen.

Policija je, kako saznajemo, izašla na teren, ali nije poznato da li je šaht nakon ovih udesa zatvoren i obezbeđen.

Autorka: Gorica Nikolin - gorica@021.rs

Foto: NSUlice

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NS: Povređeni motociklisti, upali u otvoreni šaht

Izvor: B92, 25.Feb.2016

Novi Sad -- Dvojica vozača motora su povređena u sredu uveče u novosadskom naselju Telep kada su naleteli na otvoreni šaht, javlja portal 021.rs...Nezgoda se dogodila oko 18:30 u Ulici Heroja Pinkija, na raskrsnici sa Kotorskom...Kako za 021 kaže Mirjana Bursać iz Hitne pomoći, radi se o 33-godišnjem...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.