FOTO: Da li vas je pokrao ovaj čovek?

Izvor: Radio 021, 25.Avg.2016, 15:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: Da li vas je pokrao ovaj čovek?

Novosadska policija uhapsila je V.Z. (36) iz Bačke Palanke zbog dve krađe.

On se tereti da je 22. avgusta, ušao u jednu novosadsku kuću kroz prozor, ali ništa nije uspeo da ukrade jer je unutra zatekao vlasnika, nakon čega je pobegao.

Policija ga je ubrzo pronašla, a sumnja se da je V. Z. pokušao da izvrši još jednu krađu na sličan način, istog dana oko 5 sati, u Novom Sadu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 <<
Njemu je određen pritvor do 30 dana.

Sumnja se da je ista osoba na ovaj način izvršio više krivičnih dela, zbog čega policija poziva oštećene građane koji prepoznaju osumnjičenog da se jave na brojeve telefona 192 ili 021 512 226.

Autor: 021

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Da li je ovaj čovek probao da vas opljačka?

Izvor: Blic, 25.Avg.2016

Novosadska policija uhapsila je V.Z. (36) iz Bačke Palanke zato što je pokušao da opljačka dve kuće u Novom Sadu...U policiji sumnjaju da je provalio u više kuća i pozivaju građane koji ga prepoznaju da se jave...Kako navode u policiji, V.Z. je 22. avgusta probao da opljačka jednu kuću u Novom...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.