Izvor: Blic, 25.Dec.2009, 12:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dve osobe poginule u nesreći u Novom Sadu

U teškoj saobraćajnoj nesreći jutros u Novom Sadu poginuli su vozač i suvozač "juga", u sudaru njihovog automobila i "audija A6" kojim je upravljao mladić pod dejstvom alkohola, izjavio je dežurni istražni sudija novosadskog Opštinskog suda Zoran Keser.

U nesreći koja se dogodila oko šest časova na raskrsnici ulica Kisačka, Dositejeva i Kralja Petra I, život su na licu mesta izgubili Novosađani Nenad N. (45) i Aleksandar K. (44), dok vozač "audija" Dragan R. (22) >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nije povređen, rekao je Keser napomenuvši da je u toku istraga o uzrocima tog udesa.

Prema prvim, nezvaničnim informacijama, udes je izazvao Dragan R, koji je svojim "audijem" naleteo na "jugo" u kojem su se nalazili Aleksandar K. i Nenad N.

Načelnik Urgentne hirurgije Kliničkog centra Vojvodine u Novom Sadu Zoran Đermanov rekao je da je posle šest časova N.N. (45) preminuo na ulazu u bolnicu, od povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći.

"Izdahnuo je na nosilima, na samom ulazu u bolnicu. Pokušali smo reanimaciju, koja je trajala više od sat vremena, ali nismo uspeli da ga vratimo u život. Imao je izuzetno teške povrede i mogli smo samo da konstatujemo smrt", izjavio je Đermanov.

Aleksandar K. je preminuo na licu mesta.

Nakon izvršenog alkotesta, policija je utvrdila da je Dragan R. vozio u pijanom stanju, nakon čega je upućen u zdravstvenu ustanovu na analizu krvi, kako bi se utvrdio tačan procenat prisustva alkohola u krvi.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.