Akcija Ares: Najzvučnija imena puštena da se brane sa slobode

Izvor: Radio 021, 18.Jul.2017, 10:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Akcija "Ares": Najzvučnija imena puštena da se brane sa slobode

Mlađan Mićić zvani Pacov i Mirko Vuković, najzvučnija imena od 360 uhapšenih u policijskoj akciji "Ares", pušteni su da se brane sa slobode.

Mlađan Mićić je uhapšen jer je policija u njegovom automobilu pronašla pištolj sa dva okvira municije, a pretresom njegove kuće i bombu. Nakon policijskog zadržavanja, saslušan je u tužilaštvu, a sudija za prethodni postupak odlučio je da mu ne odredi pritvor, piše Danas.

Mićić je javnosti poznat još iz vremena >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << akcije "Sablja" kada je hapšen kao organizator požarevačkog ogranka "zemunskog klana". Zbog dilovanja droge bio je osuđen na 12 godina zatvora, odakle je izašao 2014. godine.

Kako piše "Alo", Mirko Vuković je ponudio tužilaštvu nagodbu. On je potpisao sporazum o priznanju krivice, u zamenu da umesto zatvorske kazne, bude osuđen na uslovnu kaznu od šest meseci sa rokom provere od dve godine, uz novčanu kaznu od 20.000 dinara.

Nakon 48-časovnog pritvora, pušten je da se brani sa slobode. Podsetimo, i Vuković je uhapšen nakon što je kod njega pronađeno nelegalno oružje.

On je brat Miljana Vukovića, pripadnika ozloglašene bajkerske grupe "Anđeli pakla" u Beogradu i sin Vuka Vukovića, nekadašnjeg vlasnika kazina "London" i kuma Željka Ražnatovića Arkana.

Akcija "Ares" sprovedena je u više gradova, a uhapšeni su osumnjičeni za razna krivična dela, najviše zbog dilovanja droge.

Autor: Danas, Alo

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.